Сила та міць: Поліція Київщини провела змагання з рукопашного бою
Опубліковано 12 травня 2023 року о 18:19

Вміло володіти фізичною силою та вправно її застосовувати — невід’ємна складова службової підготовки поліцейського. 

Сьогодні, 12 травня, відбувся чемпіонат Головного управління з рукопашного бою серед правоохоронців Київської області. 

В урочистому відкритті заходу взяв участь очільник поліції Київщини Андрій Нєбитов. Керівник привітав всіх учасників  та побажав успіхів у протистоянні. 

«Цей день є святом для багатьох людей, які присвятили своє життя саме спорту, розвитку себе як духовної і фізично підготовленої особистості. Дякую кожному з вас, адже ви пройшли складний шлях підготовки до цих змагань. Кожен вже є переможцем, бо пропаганда здорового способу життя та спорту – це формування сильної та міцної української нації. Бажаю вам бути тріумфаторами не тільки тут, а й у житті», — зазначив генерал. 

Присутні вшанували хвилиною мовчання загиблих захисників, які полягли в боротьбі за свободу Батьківщини від російського ярма. 

Також до заходу долучився президент Всеукраїнської федерації з рукопашного бою Юрій Радченко, який підтримав спортсменів-поліцейських. 

«Шановні учасники змагань, хочу вас всіх привітати на відкритті турніру. Сьогодні як ніколи питання фізичної готовності та психологічного стану набуває актуальності. Саме рукопашний бій є дієвим інструментом комплексного вивчення та підвищення рівня функційної підготовки. Нехай серед вас панує бійцівській дух та бажання перемогти», — повідомив представник федерації. 

Запекла боротьба між учасниками різних вагових категорій тривала протягом дня. Правоохоронці всіх структурних підрозділів поліції Київщини продемонстрували витримку, силу духу та наполегливість.  

Врешті, суддями були визначені переможці та призери турніру. Начальник поліції столичної області нагородив грамотами кращих спортсменів.  

Серед спецпідрозділів поліції Київщини у командному заліку здобув перемогу полк поліції особливого призначення. Серед інших структурних підрозділів: перше місце посіло Головне управління, друге — Білоцерківське управління та третє — Обухівське управління. 

«Розумію, що дуже нелегко тримати себе в тонусі і поєднувати все це із службовою діяльністю. Пишаюся, що ви розвиваєте себе в різних напрямках. Крім того, дякую Всеукраїнській федерації з рукопашного бою за підтримку ініціативи організації такого заходу», — відзначив керівник та вручив листи-подяки Юрію Радченку і головному судді Володимиру Турченюку.   

Вітаємо працівників поліції з новими досягненнями! Пам’ятайте, що шлях до успіху пролягає через зусилля та регулярні тренування.

Відділ комунікації поліції Київської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux