Самовідданість і рішучість: Говард Баффет наголосив на важливості підтримки України та Нацполіції
Опубліковано 04 березня 2023 року о 21:38

Відомий філантроп відвідав Схід нашої країни, поспілкувався із спецпризначенцями Київщини, які вже восьмий рік віддано служать українському народу та надають гідну відсіч ворогу. 

Говард Баффет зустрівся з очільником поліції Київщини Андрієм Нєбитовим. Відзначив плідну взаємодію та вагому роль правоохоронців у забезпеченні правопорядку. 

Філантроп поспілкувався із колишнім Головою Національної поліції, а нині військовослужбовцем 72-ї окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців ЗСУ Сергієм Князєвим. 

Благодійник на власні очі побачив масштаби руйнувань, завдані армією російської федерації. Відзначив мужність і хоробрість захисників України. 

«Єдине, що я можу сказати про вторгнення – це війна з мирними жителями. Я був в Україні п'ять разів, і все, що я бачив, просто свідчило про одну злочинну діяльність за іншою. Думаю, що будь-яка цивілізована країна, яка вірить в демократію, повинна знати, що вони повинні підтримувати Україну і захищати її разом з українцями», – повідомив Говард Баффет. 

Під час візиту філантроп відвідав Краматорськ, Бахмут, Лиман, Слов’янськ та інші населені пункти, де нині триває мужній спротив загарбнику. У ході бесіди з очільником поліцї Київщини Андрієм Нєбитовим засновник Фонду Howard G. Buffett Foundation наголосив на ключовій ролі поліцейських у забезпеченні безпеки громадян та виказав готовність і надалі допомагати правоохоронцям. 

«Поліція Київщини щиро вдячна Говарду Баффету за підтримку та допомогу. Для нас важливо, щоб поліцейські, які захищають країну на Сході та забезпечують безпеку на деокупованих територіях, могли повноцінно виконувати свої обов’язки і допомагати людям подолати наслідки ворожого вторгнення», — зауважив генерал. 

Як зазначав Президент України Володимир Зеленський, кожна міжнародна допомога країні є важливою задля перемоги. 

«Ключове завдання усіх нас зараз і моє завдання, і кожного нашого дипломата, і посадовця, щоб світова підтримка України наступного року не лише зберігалася на такому ж рівні як цьогоріч, а щоб збільшилась….Будь ласка, якщо ваша думка звучить в засобах масової інформації, якщо ви підтримуєте державу в експортному полі, ви теж можете допомогти отримати те, чого потребують наші сили оборони. Головне говорити від України єдиним голосом і захищати наш спільний інтерес. Все для перемоги України, все для допомоги нашому захисту», – вказав Президент України Володимир Зеленський. 

Нагадаємо, Говард Баффет очолює фундацію Howard G. Buffett Foundation, робота якої спрямована на вирішення  питань військових конфліктів, продовольчої безпеки та забезпечення громадської безпеки.   

За декілька місяців фонд вже надав значну  підтримку поліції Київщини: 10 собак Малінуа для роботи під час воєнного стану,  термокомплекти та взуття від компанії «Under Armour», два новітні апарати ANDE 6C для швидкого виділення ДНК-профілю, мобільні генератори, спеціальні термоковдри, ліхтарики та світлові башти.

Відділ комунікації поліції Київської області   


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux