Психологія_в_дії:10 установок для адекватної самооцінки і щасливого життя
Опубліковано 14 вересня 2018 року о 11:38

Про НЕ адаптивні внутрішні установки багато пишуть, а які ж адаптивні? Топ 10 для життя в цьому світі і злагоди з собою, світом і оточуючими.

1) Я знаю, що мене люблять і підтримують

Коли ви говорите собі цю установку, схрестіть руки і обведіть їх навколо свого тіла, ніби ви себе обіймаєте. Якщо ви у вчинках і очах оточуючих будете вибирати прийняття і любов, життя стане набагато комфортнішим.

2) Це теж пройде

Прочитайте цю фразу сім разів голосно або тихо про себе в період складних життєвих ситуацій та коли ви намагаєтеся впоратися з хворобливими емоціями.

3) Я віддаю свої турботи Всесвіту

Довіра до світу необхідна для ефективної і щасливої взаємодії з цим світом. Повторюйте цю фразу тричі голосно, або тихо про себе так часто, як вам це потрібно. Уявіть собі, як ви знімаєте з себе весь важкий тягар і передаєте його у Всесвіт.

4) Я вибираю почувати себе добре кожен день

Прочитайте цю фразу вранці собі три рази голосно або тихо, дивлячись на себе в дзеркало. Ваше самовідношення, ваш настрій, ваше бачення світу і людей – ваш вибір. У кожній ситуації можна побачити різне як позитивне так і негативне. То чи не краще бачити те, що буде вас наповнювати, навчати, допомагати? Негативне теж корисно бачити, але сприймати це як негативний урок.

5) Я точно перебуваю там, де повинен бути

Прочитайте цю фразу тричі або голосно, або в розумі. Ця фраза про те, що насправді у вас вже зараз є все і ви там, де можна бути щасливим, тільки ви з якоїсь причини не хочете або не можете це побачити. Здається, що десь далеко точно краще, позитивніше, сонце яскравіше і життя легше… Насправді, вся справа у вас самому, і якщо ви приїжджаєте з негативним настроєм в найкраще місце планети, то і там ви знайдете негатив і проблеми.

А якщо ви наповнені зсередини розумінням себе і вдячністю до світу, то в будь-якому місці вам буде добре.

Якщо у вас зараз проблеми і вам не подобається те, що вас оточує, подумайте навіщо САМЕ вам САМЕ тут і зараз корисний саме цей досвід. Яке місце цей досвід може мати у вашому саморозвитку? Що ви можете вичерпати з цього місця, ситуації?

6) Я звільняю своє минуле і пробачаю себе

Прочитайте цю фразу п'ять разів або голосно, або в розумі, і покладіть руку на серце. Що ви відчуваєте? Якщо там важко, і ви не відпустили ситуації з минулого або проблемні відносини або інших людей, то це як мішок важких каменів та заважає вам йти вперед. Ви руйнуєте себе таким чином, хоча минуле вже зруйновано і пройшло, воно живе лише тільки в ваших ілюзіях і ці ілюзії, як темні окуляри дає іншу картинку сьогодення... Бути в сьогоденні і жити, усвідомлюючи щастя даного моменту, не обтяжуючи його негативом і висновками з минулого. Адже навіть якщо вам здається, що в сьогоденні погано через те, що це минуле так впливає - це всього лише вигадка. Відокремте сьогодення і проживіть його окремо, знайдіть відмінності і зрозумійте, що кожна мить неповторна. Тоді навіщо ж вам цей багаж з образ, страхів, і самозвинувачення?

7) Все, що мені потрібно для зцілення, у мене вже є

Всередині вас є всі необхідні ресурси для зцілення, якщо вам зараз погано. Важливо лише зрозуміти свої істинні цінності і жити у відповідності з ними, не обманюючи себе.

8) Все завжди працює в мою користь

Прочитайте цю фразу тричі або голосно, або тихо про себе. Є внутрішній опір? Спробуйте згадати ситуації, коли вам здавалося, що відбуваються неприємності, але саме вони стали хорошим уроком або привели вас до корисних для вас змін у  житті.

9) Я без зусиль створюю життя, яке люблю

Дійсно, якщо ви в це повірите і будете жити у відповідності з тим, що любите. Якщо будете в кожній миті життя робити усвідомлений вибір на користь своїх життєвих цінностей, то йти по житті буде точно легко) Адже не доведеться долати і переборювати внутрішні конфлікти і опір.

10) Я керуюся любов'ю, приймаючи всі рішення в житті

Що для вас Любов? Напевно, що це дбайлива відповідальна дія, спрямована на розвиток, поліпшення. Якщо керуватися Любов'ю в своєму виборі і пам'ятати про це кожний момент, як зміниться ваше життя?

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux