Надія Батьківщини: Поліція Київщини привітала з Днем захисту дітей
Опубліковано 05 червня 2023 року о 11:14

Діти – це майбутнє нашої нації. І метою кожного правоохоронця є захист та підтримка найменших поколінь. Повномасштабне вторгнення окупантів на територію України внесло свої корективи, проте саме дитячий радісний сміх може врятувати світ.    

З нагоди Міжнародного дня захисту дітей ювенальні інспектори Київської області влаштували справжнє свято у «Пластовому вишкільному центрі» у місті Буча.     

До привітання малечі долучилися очільник поліції Київщини Андрій Нєбитов і начальник управління молоді та спорту Київської обласної військової адміністрації Сергій Тимофєєв.   

«Діти повинні бути завжди такими щасливими, як я бачу зараз. На жаль, війна цьому перешкоджає. Ви надзвичайно подорослішали – навчилися жити в темряві, постійно чути звуки сирен і переходити в укриття, тривалий період часу перебувати на відстані від своїх близьких та рідних. Ви ті діти, які зараз живуть і навчаються в умовах війни. Я хочу побажати вам сил, мужності, бо ми всі дорослі знаємо, що тільки від вас залежить майбутнє Батьківщини. Ваше головне завдання сьогодні – це бути слухняними і навчатися, щоб зробити нашу славну Україну квітучою, сильною і сучасною», – зазначив очільник поліції Київщини Андрій Нєбитов.    

За вірність Присязі, професіоналізм і витримку, проявлені під час виконання службових обов’язків, забезпечення охорони прав і свобод людини та особистий внесок у створення безпечного дитячого простору на території Київської області генерал вручив найкращим ювенальним поліцейським листи-подяки та відомчі заохочувальні відзнаки.    

Після урочистої частини майстер спорту України з дзюдо та самбо Олеся Савчук провела для малечі веселу та запальну руханку.    

Згодом на дітей очікували цікаві та пізнавальні локації від поліцейських та представників ДСНС. Про особливості своєї діяльності розповіли криміналісти, вибухотехніки, кінологи та спецпризначенці поліції Київщини.    

Діти з радістю бавилися з чотирилапими офіцерами, які саме в цей день дозволили собі на мить забути про свою відповідальну роботу та подарували гостям незабутні враження.   

На завершення малеча скуштувала поліцейську польову кашу та різноманітні смаколики, а згодом отримала пам’ятні сувеніри.     

Поліція Київщини завжди турбується про підростаюче покоління! Вистоїмо і переможемо заради щасливого майбутнього наших дітей!

Відділ комунікації поліції Київської області  


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux