Керівництво поліції Київщини провело інструктаж добових нарядів Броварського управління
Опубліковано 19 травня 2023 року о 15:17

Сьогодні, 19 травня, очільник поліції Київської області Андрій Нєбитов перевірив готовність патрульних та слідчо-оперативних груп до несення служби. Також у Броварському управлінні відтепер оновлений автопарк, що дозволить ефективно виконувати завдання під час воєнного стану.    

«Одним із головних факторів комфортного життя громадян є безпека. Патрульні – це саме ті люди, які першими їдуть на виклик, допомагають подолати людські проблеми, протидіють злочинності. Вже більше року ми несемо службу в посиленому варіанті. Тому сучасна матеріально-технічна база і нові авто — це важливі елементи для якісного виконання службових обов’язків. Я дякую всім депутатам і меру міста за підтримку співпраці із поліцією. Разом ми будуємо безпечне середовище та ефективно протидіємо ворогу», – повідомив генерал.    

До ранкового розводу долучився і міський голова Ігор Сапожко.    

«Сьогодні ми дійсно не просто проводимо інструктаж, а показуємо співпрацю. У нас у місті діє програма по забезпеченню правопорядку. Мені приємно, що взаємодія з керівництвом поліції області та Броварського управління дає певні результати. Вони направлені на безпеку нашого регіону, і ці транспортні засоби, придбані за рахунок місцевого бюджету, допоможуть зберігати спокій наших громадян. Звичайно хотілось би зазначити, що й надалі ця програма буде працювати. Ще передбачений ряд заходів для ефективної та безперебійної роботи нашої поліції», – зазначив мер міста.  

5 нових автівок від Броварської міської громади вже сьогодні виїхали на патрулювання міста.   

Крім того, на інструктажі заступник начальника поліції столичної області Максим Очеретяний, проаналізувавши інформацію, яка надходить на лінію «102», наголосив на важливих факторах під час здійснення патрулювання. Полковник нагадав найбільш вразливі ділянки дороги у місті, які впливають на аварійність, та місця, де найчастіше вчиняються дорожньо-транспортні події.    

«Зараз поліцейські виконують багато додаткових функцій: є відповідні завдання від Збройних сил України, постійні стабілізаційні заходи зі Службою безпеки України. До теперішнього часу не зафіксовані диверсійні дії на території столичного регіону. Також важливим елементом є відпрацювання на блокпостах – виявлення нелегальної зброї, наркотиків та осіб, які перебувають у розшуку. Наголошую на відповідальності кожного та чесному і сумлінному несенні своєї служби», – підкреслив Андрій Нєбитов.    

Поліція Київщини продовжує служити та захищати 24/7 задля безпеки громадян!

Відділ комунікації поліції Київської області  


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux