Керівник поліції Київщини Андрій Нєбитов: «Байдужість поліцейського до людського горя – вбиває!»
Опубліковано 18 жовтня 2019 року о 17:42

Про питання відношення поліцейського до роботи , про шляхи покращення роботи поліції, про напрацювання та недоліки в організації службової діяльності підрозділів поліції йшлося на нараді по підведенню підсумків  роботи поліції області за 9 місяців.   

На початку службової наради Андрій Нєбитов довів основні показники роботи поліції області. Зауважив на недоліках та націлив роботу підлеглих  на сумлінному та відповідальному виконанню функційних обов’язків.  

Наша повсякдення робота – служити українському народу. Тому миттєве реагування на повідомлення, вчасне прибуття на місце правопорушень залишається пріоритетним, про це  у своїй промові зазначив полковник поліції.

У своєму виступі він також наголосив про боротьбу з незаконним обігом наркотиків шляхом таких нововведень, як Telegram-канал.  Розкриття незаконного заволодіння автотранспортними засобами, грабежів, квартирних крадіжок, профілактика вуличної злочинності за допомогою встановлення камер відеоспостереження.

Одне з головним завдань – посилити роботу дільничних офіцерів поліції, оскільки їхня служба не відповідає вимогам сьогодення.

Для ефективного реагування та профілактики злочинів потрібно наблизити наряди груп реагування патрульної поліції до людей . Приблизити наряди поліції до освітніх закладів, щоб працівники поліції під час патрулювання тісно спілкувались  з працівниками шкіл, дізнавалися про їхні проблемні питання виховного характеру та при можливості одразу проводили превентивну  роботу серед неповнолітніх.

Керівник поліції області категорично також наголосив на постійному спілкуванню слідчих з потерпілими. Щоб поліцейські постійно інформували цих людей про хід справ, щоб вони не відчували себе покинутими та те, що поліція  ігнорує  їх. Така бездіяльність та байдужість до чужого горя правоохоронців негативно впливає на довіру населення до поліції.  

Після чого кожен із заступників очільника поліції Київщини виступив за своїми напрямками діяльності.

Деякі керівники територіальних підрозділів, які не спрацювали належним чином, були відразу заслухані керівництвом поліції області. У подальшому, якщо ситуація у службовій діяльності не покращиться, будуть внесені відповідні кадрові зміни.

Також поза увагою керівництва не залишилось питання дотримання службової дисципліни. На жаль, у цьому питанні прикра статистика. Так, упродовж року по особовому складу оголошено близько 30 підозр у вчиненні кримінальних правопорушень, з них 25 осіб вже звільнено з поліції. Це ганебні вчинки, які паплюжать гідність діючих працівників поліції, які чесно та правдиво несуть службу.

Наприкінці наради Андрій Нєбитов зазначив, що дійсно є некомплект серед особового складу. Але керівникам усіх рівнів потрібно зробити все, щоб покращити умови несення служби своїм підлеглим.

Відділ комунікації поліції в Київській області

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux