Збив чоловіка та поїхав далі: поліція Бориспільщини затримала водія, який наїхав на пішохода
Опубліковано 30 липня 2021 року о 14:50

Рухаючись автодорогою Київ-Харків в напрямку столиці 55-річний водій з Дніпропетровщини керуючи вантажівкою «Volvo» допустив наїзд на пішохода. Після пригоди продовжив рух далі залишивши місце аварії. В результаті потерпілий загинув на місці.

Сьогодні о 03:30 годині на спецлінію «102» надійшло повідомлення від небайдужих водіїв про те, що на трасі на узбіччі лежить тіло чоловіка без ознак життя. Також біля потерпілого були залишені частини авто та фари.

Поліцейські встановили, що спричинивши дорожньо-транспортну пригоду з наїздом на пішохода, водій зник з місця події. Одразу були орієнтовані всі прилеглі наряди поліції на розшук вантажного автомобіля із пошкодженнями.

Протягом години на кільцевій дорозі Борисполя водія-втікача було затримано нарядами Бориспільського районного управління поліції спільно з Батальйоном патрульної поліції в місті Бориспіль.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. Правопорушнику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керування транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Автомобіль вилучено та поміщено на штрафмайданчик.

Правопорушника затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Наразі правоохоронці проводять заходи з встановлення особи, яка загинула внаслідок дорожньо-транспортної пригоди на 117 кілометрі автодороги Київ-Харків в напрямку столиці. Прикмети померлого: чоловік віком 45-50 років, волосся темно-русяве, зріст 175-180 см. Був одягнений: чорні шорти, спортивна кофта з чорним та червоним кольорами, чорні шльопанці.

При встановленні особи звертайтесь на спецлінію «102» або до Бориспільського районного управління поліції за адресою: м. Бориспіль, вул. Сергія Камінського, 4 чи за тел. (04595) 6-23-91.

Поліція Бориспільщини нагадує громадянам обов'язково дотримуватися Правил дорожнього руху. Бережіть себе та будьте обачними!

Відділ комунікації поліції Київської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux