За добу на дорогах Київщини сталося сім дорожньо-транспортних пригод з потерпілими
Опубліковано 28 грудня 2019 року о 11:22

У результаті ДТП отримали травми семеро людей, ще троє загинуло. За всіма фактами відкриті кримінальні провадження. Поліція з’ясовує причини та обставини аварій. 

Смертельна аварія сталася у Переяслав-Хмельницькому районі  близько 17 години в селі Пологи-Вергуни. Водій  автівки «ВАЗ-21099» не впорався з керуванням і виїхав на узбіччя дороги, де сталося  зіткнення з деревом.

В результаті ДТП 51-річний керманич легковика та 50-річна пасажирка   від отриманих тілесних ушкоджень загинули на місці аварії. На місці пригоди працювали працівники Слідчого управління поліції Київщини, слідчо-оперативна група місцевої поліції, медики.  

Ще одна смертельна ДТП сталася в місті Березань близько 23.25 години. Там невстановлений автомобіль скоїв наїзд на місцевого жителя громадянина, який рухався по узбіччю дороги у попутному напрямку. Внаслідок аварії 44-річний пішохід від отриманих тілесних ушкоджень помер. А водій з місця пригоди зник.

Під час проведення необхідних заходів працівники місцевої поліції встановили особу водія та затримали втікача у порядку ст.208 КПК України. Ним виявився житель Березані. Автомобіль, яким він керував,  «ВАЗ-211540» вилучено у якості речового доказу і поміщено на майданчик тимчасового тримання.

У селі Святопетрівське, Києво-Святошинського району, водій, керуючи автобусом «Рута» на нерегульованому пішохідному переході скоїв наїзд на двох жінок-пішоходів. Їх із тілесними ушкодженнями різного ступеню тяжкості доправлено до лікарні.

В Обухові місцева жителька, керуючи автомобілем «Хюндай», скоїла наїзд на пішохода, який раптово вибіг на проїжджу частину дороги. Потерпілого  чоловіка  з травмою голови та  переломом ноги шпиталізовано.

У місті Переяславі пішохід напідпитку раптово вийшов на проїжджу частину дороги, де його збив автомобіль «Рено» . Чоловіка з травмою голови та ноги доправлено до лікарні.

Шановні учасники дорожнього руху! Неухильно дотримуйтесь ПДР! Будь уважні та обережні на дорозі!   Своїми необдуманими вчинками не наражайте себе та інших на небезпеку!

Відділ комунікації поліції в Київській області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux