Безпека під час воєнного стану: На Бориспільщині відкрили три поліцейські станції 
Опубліковано 13 травня 2022 року о 22:13

13 травня запрацювали поліцейські станції у Гірській, Дівичківській та Яготинській територіальних громадах. Відтепер на службу тут заступатимуть офіцери громад, які отримали сертифікати про завершення навчання, помпові рушниці та ключі від службових авто. 

«Саме в Київській області ворог був вперше вибитий і з ганьбою залишив терени нашого краю. Попри війну, ми все ж продовжуємо створювати заходи безпеки для громадян, аби вони жили і працювали в комфорті. Ми будемо розвивати  наші громади і відновлювати державу» - відзначив очільник поліції Київщини Андрій Нєбитов. 

Під час урочистого відкриття поліцейських станцій Андрій Нєбитов вручив головам громад листи-подяки та подякував за співпрацю. 

Відтепер поліцейські офіцери громад будуть оберігати та захищати спокій місцевих жителів аби кожен почував себе у безпеці.

«Дякую  головам територіальних громад, депутатському корпусу і усім місцевим жителям, які підтримали дану ініціативу.  Поліцейські і надалі стоятимуть пліч-о-пліч з громадянами, будуть підтримувати, захищати і допомагати долати труднощі. Я впевнений, що разом у нас все це вийде» - зазначив шеф поліції Київщини. 

До Гірської громади входять села Гора, Мартусівка, Ревне та Затишне, які обслуговуватиме лейтенант поліції Ярослав Шумко. Поліцейська станція розташована у селі Гора, вул. Центральна, 5. 

До складу Дівичківської громади входять села Веселе, Гречаники, Дівички, Єрківці, Кавказ, Ковалин та Стовп’яги, які обслуговуватиме лейтенант поліції В’ячеслав Андрієвський. Поліцейська станція працює в селі Дівички по вул. Сонячна, 1-а. 

До Яготинської громади увійшли села Годунівка, Лемешівка, Жоравка, Лозовий Яр, Двірківщина, Червоне та Сулимівка, які обслуговуватиме майор поліції Юрій Чупрун. Саме в селі Годунівка знаходиться поліцейська станція за адресою: вул. Перемоги, 81. 

Сьогодні спільними зусиллями правоохоронців та громади зроблено ще один важливий крок до реалізації проєкту, де безпека громадян є основою життя. Відтепер офіцер громади 24/7 забезпечуватиме безпеку та порядок, підвищуючи довіру населення.

Відділ комунікації поліції Київської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux