Сучасний спортзал для спецпризначенців – поліцейський  вклад у безпеку 
Опубліковано 22 серпня 2020 року о 17:24

Сьогодні очільник поліції Київської області Андрій Нєбитов разом зі своїми заступниками за напрямками діяльності завітали до підрозділу поліції особливого призначення, де відбулось відкриття нової спортивної зали. Саме там, на новеньких сучасних тренажерах, будуть удосконалювати свої фізичні дані бійці-спецпризначенці.

  

Полковник поліції звернувся до особового складу спецпідрозділу з вступним словом, де зазначив, що саме у цей день, 22 серпня, коли ми вшановуємо пам'ять правоохоронців, які загинули при виконанні службових обов’язків, дуже важливо зробити вклад у безпеку поліцейських. Адже саме від професійних дій правоохоронця залежить хід поліцейської  операції із затримання особливо небезпечних злочинців. 

Керівник поліції області наголосив, що саме цей підрозділ, в першу чергу, ризикує життям при затриманні озброєних злочинців, саме від професійної підготовки бійців особливого призначення залежить результат роботи усього підрозділу.

А перед тим, як завітати до спортзали, поліцейські продемонстрували сучасні зброю та спецзасоби, які перебувають на озброєнні у Національній поліції України. 

У спортивній залі очільник поліції Київщини першим випробував нове спортивне обладнання та провів майстер-клас для присутніх із вправи «жиму лежачи».

Також він подякував командиру та особовому складу підрозділу за пророблену бездоганну величезну роботу. Окремо Андрій Нєбитов подякував голові профспілки атестованих працівників поліції Анатолію Задорожньому за посильну фінансову допомогу.

Варто зазначити, що майже за два місяці бійці підрозділу власними силами перетворили та облаштували закинуте підвальне приміщення  у новенький спортзал. Навіть творчі роботи із дизайну приміщення поліцейські робили власноруч. Ідеями та порадами допомагав їм у цьому колега – чемпіон світу та Європи з пауерліфтингу. Саме тому цей спортивний зал загартовує не тільки тіло, а й силу духу.  

Крім своїх професійних обов’язків, полк поліції особливого призначення стабільно займає призові місця зі спортивних змагань серед працівників поліції України. Тож допомогти, підтримати бойову та фізичну форму - одне з перших завдань керівництва поліції Київщини.

Відділ комунікації поліції Київської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux