На Київщині запрацював сектор з протидії домашньому насильству: на службу  заступили поліцейські з Луганщини  
Опубліковано 23 липня 2022 року о 12:23

До лав поліції Київщини долучились правоохоронці, які проходили службу в  Сєвєродонецьку. З початку повномасштабного вторгнення рф в Україну  залишилися вірними Присязі, виконували свої службові обов'язки, допомагали населенню та нині продовжують службу заради безпеки громадян. 


Андрій Нєбитов перевірив роботу сектору, поспілкувався з особовим складом, обговорив ключові завдання та перспективи роботи.

  
«Цілий сектор у складі 9 офіцерів із протидії домашньому насильству, який працював на Луганщині, тепер служитиме на Бориспільщині. Для нас важливо, що вдалося зберегти цей міцний колектив поліцейських і забезпечити умови для їх подальшої ефективної роботи» - зауважив очільник поліції Київщини Андрій Нєбитов. 


 
Керівник сектору з протидії домашньому насильству капітан поліції Наталія Калюжна ще в  2017 році брала участь у пілотному проєкті «ПОЛІНА», а потім була призначена керівником сектору із протидії домашньому насильству.  


 «Найтяжче було в березні, коли ворог почав активний наступ на сході, втім попри напругу і ризик ми продовжували службу. В березні у складі зведених загонів здійснювали функції з охорони громадянського порядку, супроводжували гуманітарні конвої, допомагали населенню» - розповідає Наталія Калюжна.  


Команда Наталії має суттєвий досвід у протидії сімейним  кривдникам та налагоджені ефективної комунікації з громадянами . Це поліцейські, які вже працювали в умовах  активних бойових дій і  продовжують віддано виконувати свої обов’язки.  


 «Війна застала нас у Сєвєродонецьку.  Ми були зібрані рано вранці по тривозі. Надалі  виїздили на факти мародерства, виявляли роботу коригувальників, допомагали потерпілим від обстрілів» -  розповідає Павло Федоренко, інспектор сектору протидії домашньому насильству.  


Поліція Київщини рада вітати колег з Луганщини . Вміння та досвід цих фахівців робитимуть життя громади Бориспільщини ще більш безпечним і комфортним.   
 
Шановні громадяни, якщо ви або ваші близькі страждають від домашнього насильства, не зволікайте - звертайтесь до поліції на спецлінію «102» або до Бориспільського районного управління поліції за адресою: місто Бориспіль, вул. Сергія Камінського, 4 чи за телефоном (04595) 6-23-91.

Відділ комунікації поліції Київської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux