Довіра населення, як основний показник успішності виконання поліцією своїх службових обов’язків, - Андрій Нєбитов
Опубліковано 03 лютого 2021 року о 17:03

Про основні показники роботи поліцейських підрозділів за минулий рік, про довіру населення, про реалізацію програми «Безпечна Київщина», проєкту «Поліцейський офіцер громади», про особливості роботи в умовах реорганізації йшлося сьогодні, 3 лютого, під час колегії Головного управління поліції столичної області.

Насамперед керівник обласної поліції Андрій Нєбитов зазначив, що з кожним роком зростає довіра населення до поліції. Це підтверджується тим, що протягом 2020 року до поліції Київщини надійшло на 12,8% більше порівняно з 2019 роком заяв від громадян щодо кримінальних правопорушень та інших подій. 

Також полковник поліції вказав, що протягом минулого року на Київщині поліцейські розкрили майже усі тяжкі злочини -  умисні вбивства, тяжкі тілесні ушкодження, у тому числі із смертельними наслідками, зґвалтування.

Особливу увагу Андрій Нєбитов приділив питанню формування безпекового простору на території Київщини. Він зазначив, що саме такий простір – це запорука добробуту суспільства, а тому від злагодженої взаємодії поліції та керівництва територіальних громад залежить майбутнє.

Також під час засідання колегії кожен заступник начальника поліції столичної області доповів про основні показники роботи за напрямками своєї службової діяльності та висвітлив недоліки у роботі деяких територіальних підрозділів поліції для конструктивного обрання шляхів їх вирішення.  

Крім того, учасники колегії обговорили реалізацію проєкту «Поліцейський офіцер громади». Зазначено, що у 2020 році 7 об’єднаних територіальних громад  Київщини підписали Меморандум про співпрацю на засадах партнерства з поліцією. І вже 6 територіальних громад сьогодні мають свого поліцейського офіцера.
 
Завдячуючи також цьому проєкту ще більше зросла довіра громад до поліції – нещодавно ще 40 територіальних громад долучились і підписали Меморандум про співпрацю.
Також були обговорені питання співпраці з органами місцевого самоврядування, забезпечення режиму та секретності в поліцейських підрозділах.
Окремим питанням розглянуто стан дисципліни і законності серед особового складу, наголошено на суворому дотриманні чинного законодавства, а в разі порушення – притягнення винних до відповідальності.  

Наприкінці наради Андрій Нєбитов вручив правоохоронцям чергові спеціальні звання поліції, цінні подарунки та подяки за проявлений професіоналізм під час виконання службових обов’язків, зокрема, за затримання зловмисників, розслідування кримінальних справ та за врятовані життя людей.

Відділ комунікації поліції Київської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux