За вихідні на дорогах Київщини загинуло двоє людей, серед них один пішохід
Опубліковано 18 лютого 2019 року о 12:40

Загалом упродовж вихідних днів сталося 6 дорожньо-транспортних пригод, де отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості 10 громадян, а 2 людей від отриманих травм померли на місці.

Зокрема, одна транспортна пригода сталася у Вишгородському районі за участю маршрутного транспорту.

На спецлінію 102 повідомлення про ДТП на 53 км автодороги Київ-Овруч, поблизу села Катюжанка  надійшло о 08.45 год.  33-річний водій маршрутного автобусу «Mercedes-Benz», що рухався за маршрутом Іванків-Київ, виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з автомобілем «Nissan Qashqai». В результаті аварії до медичного закладу звернулись водій автобусу та дев’ять його пасажирів з різними тілесними ушкодженнями, п’ятеро з них госпіталізовані до районної лікарні.

У місті Обухів на вул. Чумацький шлях у результаті аварії загинув водій. ДТП сталася на початку 3-ї години ночі. Керманич авто «Opel Omega» на заокругленій ділянці дороги не впорався з керуванням, виїхав на узбіччя, де зіткнувся зі стіною. У результаті ДТП 25-річний водій загинув на місці, а його пасажир, 29-річна жінка, з тяжкими травмами шпиталізована до реанімаційного відділення лікарні.

Ще одна смертельна ДТП трапилась на початку 2-ї години ночі  у Кагарлицькому районі, у селі Переселення. Там 25-річний місцевий житель, перебігаючи проїжджу часину дороги у невстановленому місці, потрапив під колеса автомобіля «Нива». Від травм, несумісних з життям, пішохід помер на місці аварії.

На місцях ДТП працювали працівники Слідчого управління поліції Київщини, слідчо-оперативні групи, медики. 

За даними фактами відкриті кримінальне провадження за ст. 286 Кримінального кодексу України.  Автотранспорти вилучені у якості речових доказів та поміщені на спеціальні майданчики для зберігання тимчасово затриманих транспортних засобів. Працівники поліції встановлюють усі причини, обставини ДТП, опитуються свідки. 

Шановні учасники дорожнього руху! Будьте відповідальними, сумлінно дотримуйтеся вимог ПДР, адже безпека на дорозі залежить від кожного з Вас!

Відділ комунікації поліції в Київській області

 

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux